Lea Michelen kiusaamiskohu syvenee – uhkaili näyttelijäkollegoita jo esiteininä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Esikoistaan odottava näyttelijä Lea Michele on joutunut kiusaamiskohun keskelle. Glee-musikaalin viidennellä tuotantokaudella näytellyt Samantha Ware on syyttänyt Micheleä siitä, että nainen kiusasi häntä kuvauksissa ja teki hänen elämästään helvettiä maan päällä. Nyt kohu on syventynyt entisestään kun uusia tapauksia ja esimerkkejä naisen huonosta käytöksestä on ilmennyt päivittäin.

Michelen kanssa Ragtime-musikaalissa työskennellyt Elizabeth Aldrich on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan itkeneensä joka ilta itsensä uneen Michelen kiusaamisen vuoksi. Lea Michele oli nimitellyt sarjassa pienemmissä rooleissa olleita ihmisiä, kiusannut ja uhannut hankkivansa heille potkut tuotannosta. Aldrich muistelee, että tällöin vasta 12-vuotias Lea Michele oli hyvin pelottava.

Michele pyysi aiemmin käytöstään Samantha Warea kohtaan Instagram-julkaisussaan anteeksi. Nainen kertoi ymmärtäneensä, että hänen käytöksensä oli tulkittu muiden toimesta niin, että siitä oli loukkaannuttu. Tämä oli monien mielestä klassinen esimerkki siitä miten ei kannata pyytää anteeksi toiselta. Anteeksipyynnön jälkeen uusia tapauksia on tullut ilmi niin kanssanäyttelijöiltä kuin faneiltakin.