Charly Jordanin paita paljasti sisältöään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa, mutta nyt vuorossa on poikkeuksellinen otos.

Nyt Charly Jordan on poseerannut poikkeuksellisesti sosiaalisen median tuoreessa päivityksessään vaatteet yllään, mutta erittäin ohut keltainen toppi ei kuitenkaan onnistunut peittelemään kaikkea. Instagramissa julkaistun videon perusteella somekaunotar nauttii joka hetkestä ja seuraajiltaan saamastaan huomiosta.

View this post on Instagram

A beautiful day 💐 @revolve

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.