Lili Reinhart tuli kaapista – ja jätti samalla poikaystävänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lili Reinhart on näytellyt sivurooleissa muun muassa Hustlers – Korkojen kera ja Charlien enkelit -elokuvissa. Elokuussa elokuvateattereihin tulee myös Chemical Hearts -elokuva, jossa 23-vuotiaalla Reinhartilla on päärooli.

Lili Reinhart on nyt tullut ulos kaapista ja kertonut sosiaalisessa mediassa olevansa bi-seksuaalinen. Reinhart oli juuri pitkässä parisuhteessa Cole Sprousen kanssa, mutta he päättivät muutama viikko sitten erota. Nyt Reinhart on Daily Mail -sivuston mukaan paljastanut, että hän pitää myös naisista.

Reinhart teki paljastuksen Black Lives Matter -julkaisunsa yhteydessä. ”Vaikka en ole aiemmin julistanut asiaa julkisesti, olen kuitenkin ylpeästi bi-seksuaalinen nainen”, tähti kirjoitti Instagram-kanavallaan.

View this post on Instagram

wish I was at the beach 🌻

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart) on