Prinssi Andrew pysyy sivussa hovista – kohupaljastukset olivat liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Andrew joutui luopumaan kuninkaallisista velvollisuuksistaan viime vuoden marraskuussa. Miehen on epäilty liittyneen tiiviisti edesmenneen miljardööri Jeffrey Epsteinin rikoksiin. Hovista kerrotaan, että Andrew ei ole palaamassa kuninkaallisten tehtäviensä pariin.

Brittihovi pitää prinssi Andrew’n läsnäoloa kiusallisena ja myrkyllisenä. Miestä yritetään pitää poissa julkisuudesta, koska hän antaa huonon kuvan perheestä. Andrew palkkasi äskettäin itselleen PR-vastaavan, jonka avulla yritetään kiillottaa miehen ulkokuorta jälleen salonkikelpoiseksi.

Useiden eri tietolähteiden mukaan prinssi Andrew on viettänyt railakasta pintaliitoelämää Jeffrey Epsteinin kanssa. Uhrien mukaan parempiosaiset ovat harjoittaneet räikeää ihmiskauppaa vuosien ajan. Syytettynä olleen Epsteinin on kerrottu tehneen itsemurhan vankilassa, joten totuutta ei välttämättä saada koskaan selville.

FBI on yrittänyt saada 60-vuotiasta kuninkaallista puhutettavaksi, mutta osallistumisen aste on ollut nolla. Hän on järjestelmällisesti kieltäytynyt kaikesta yhteistyöstä, Times uutisoi.