Rihanna riisui kameralle – poseerasi seksikkäissä alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna nähdään usein seksikkäissä kuvissa, joissa nainen esittelee uusia SavageXFenty-alusvaatteita toimiessaan oman alusvaatemerkkinsä mallikasvona. Nyt kuvat ovat saaneet jälleen jatkoa ja nainen nähdään uuden malliston alusasut yllään.

Rihanna poseeraa sosiaalisessa mediassa leviämään lähteneissä kuvissa SavageXFenty-merkin kesämallistossa. 32-vuotias Rihanna esittelee itsevarmasti vartaloaan ja upeita pitsiyksityiskohdilla koristeltuja alusvaatteita. Tällä kerralla alusvaatesetti hohtaa kauniin sitruunankeltaisen sävyisenä.

Rihannan ensimmäisesti Pon De Replay -singlestä tuli juuri kuluneeksi 15 vuotta, minkä kunniaksi nainen on muistellut uransa alkuaikoja tehdyissä haastatteluissa. Nainen kertoi muun muassa sen, että häntä epäiltiin ensimmäisen kappaleen julkaisun jälkeen yhden hitin ihmeeksi. Pon De Replay -kappaleen jälkeen tähti on Daily Mail -sivuston mukaan myynyt yli 250 miljoonaa albumia ja voittanut yhdeksän Grammy-pystiä.

View this post on Instagram

#rihanna

A post shared by R I H A N N A (@rihannasaucy) on

View this post on Instagram

Comment your favourite emoji! 💛🔥

A post shared by Rihanna Fanpage (@rihfantastic) on