Zara Larsson bikineissä ilman meikkiä – luonnonkaunis ruotsalaistähti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruotsalainen poptähti Zara Larsson nousi suureen kuuluisuuteen hiteillään Ain’t My Fault ja Never Forget You. Tällä hetkellä tähdellä onkin jo useita julkaisuja, joilla on jo satoja miljoonia kuunteluita Spotifyssa.

Zara Larsson on tunnettu vaaleana kaunottarena, joka ihastuttaa usein näyttävillä meikkityyleillään. Tällä kerralla nuori nainen päätti kuitenkin julkaista itsestään upeita kuvia, joissa 23-vuotias poptähti nähdään hyvin luonnollisena ilman mitään meikkiä.

Zara Larsson poseeraa ensimmäisessä kuvassaan piknik-viltin päällä punaisissa bikiniliiveissään. Nuori nainen hymyilee onnellisena kuvassa ja näyttää nautiskelevan ensimmäisistä lämpimistä kesäpäivistä auringon paisteessa. Toisessa kuvassa tähti nähdään punaisissa saapikkaissa ja mustassa kuviollisessa mekossa pitäen kiinni pahvisesta laatikosta, joka näyttää olevan viinin hanapakkaus.

View this post on Instagram

First day of summer

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on