Anastasia Karanikolaou paljasti kauneusniksinsä – näin meikkaa päivittäin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Upea kaunotar Anastasia Karanikolaou on sosiaalisessa mediassa todella seurattu hänen upeiden kuviensa ja kurvikkaan vartalonsa ansiosta. Viime aikoina nainen on saanut entistä enemmän mediahuomiota alettuaan kaveeraamaan realitytähti Kylie Jennerin kanssa.

Anastasia Karanikolaou pitää myös YouTubessa omaa videoblogia, jota seuraa jo yli puoli miljoonaa tilaajaa. Tällä kertaa nainen päätti esitellä seuraajilleen hänen meikkirutiininsa videolla ja näyttää miten kaunis sekä päivään että iltaan sopiva meikki syntyy.

Anastasia Karanikolaou on kuvannut videolle koko hänen meikkausprosessinsa kasvojen ihon kosteuttamisesta ja valmistelemisesta aina viimeisteleviin loppusilauksiin asti. Nainen näyttää videolla myös kaikki työkalut ja tuotteet, joita hän käyttää. Luonnollisestikin moni naisen suosimista tuotteista on peräisin hyvän ystävän Kylie Jennerin meikkilinjasta.