Arttu Lindeman esitteli suurimmat herkkunsa – näitä söi teinivuosina

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Arttu Lindeman on monille tuttu artistina, mutta alun perin Lindeman tuli suurelle yleisölle YouTube-kanavansa kautta tutuksi videobloggaajana. 23-vuotias mies päivittää videoblogiaan aktiivisesti edelleen ja on nyt julkaissutkin hauskan videon, jossa hän kokeilee teiniaikojensa herkkuja.

Arttu Lindeman sai idean videotaan varten Jaakko Parkkalilta, joka esitteli aiemmin seuraajilleen teinivuosiensa suurimmat herkut. Lindeman muistelee aloittaneensa etenkin viikonloppuaamunsa aina Weetos-suklaamuroilla ja O’boyn kaakaolla, mikä näyttää maistuvan nuorelle miehelle edelleen.

Arttu Lindeman muisteli myös lämmöllä Lidlin paistopistettä, joka oli hänen mielestään paljon parempi kuin muiden markettien paistopisteet. Osa herkuista maistui Lindemanin suussa edelleen hyviltä, mutta yllättävän moni tuote oli menettänyt hohtonsa ja osa maisteltavista saikin jopa nolla pistettä viidestä.