Conor McGregor hyväksyi Anderson Silvan haasteen – sitten seurasi shokki-ilmoitus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

UFC:n ja vapaaottelun fanit ovat olleet viime päivinä hämmästyneitä Conor McGregorin tilanteesta. Vasta aivan äskettäin sovittiin kamppailulajien spektaakkelista, kun kaksi lajinsa huippua, Conor McGregor ja Anderson Silva, lupautuivat ottelemaan samaan kehään. Brasilialainen vapaaottelija Anderson Silva haastoi McGregorin otteluun ja McGregor ilmoitti ottavansa haasteen vastaan.

Ottelun piti olla yksi aikakautemme suurimmista ja jäädä historiankirjoihin, mutta sitten Conor McGregor ilmoitti yllättäen jättävänsä uransa. Kerta ei ollut ensimmäinen, sillä myös viime vuonna Conor McGregor ilmoitti lopettavansa. Lopettaminen voi siis toistamiseen olla vain mainostempaus, joten jo sovittu Anderson Silvan ottelu voidaan vielä joskus tulevaisuudessa nähdä.

Elokuussa 2019 Conor McGregor löi baarissa ikääntynyttä miestä, kun McGregor oli tarjoamassa baarin asiakkaille kierroksen oman Proper 12 -merkkinsä viskiä. Eräs tiskillä istunut mies ei kuitenkaan ollut kiinnostunut ja kieltäytyi juomasta. Valvontakameran kuvaamalla videolla nähtiin, kuinka McGregor yllättäen löi miestä.