Jessica Edström riisui bikinien alaosaa – herutuskuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista.

Tällä kertaa kuvankaunis suomalaismalli poseeraa viettelevässä kuvassa, jossa hän on parhaillaan vetämässä bikiniensä alaosaa alaspäin. Rinnat ovat juuri paljastumaisillaan paidan alta, ja samalla Jessica toteaa kuvassa näkyvän poikkeuksellisen paljon vaatteita. Moni katsoja voi olla hieman toista mieltä.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.