Kim Kardashian treenaa alusvaatteissa – puki pienet rintaliivit ja tangat lenkkareiden kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on hetki sitten luvannut aviomiehelleen Kanye Westille, että hän kunnioittaa miehen toivetta ja julkaisee jatkossa itsestään vähemmän seksikkäitä kuvia. Lupaus rikkoutui kuitenkin nopeasti tähden julkaistessa itsestään yhä vähäpukeisempia ja näyttävämpiä kuvia.

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu kurvikkaasta vartalostaan, jota tähti esittelee jälleen seksikkäissä kuvissaan. 39-vuotias neljän lapsen äiti poseeraa pikkuruisissa leopardikuvioisissa alusvaatteissa, jotka yllään hän kertoo treenaavansa.

Kuvissa tähdellä on yllään alusvaatteiden lisäksi vain lenkkarit, jotka ovatkin ainoa treenaamiseen sopiva vaatekappale tässä kokonaisuudessa. Kim Kardashianin seuraajat ovat kehuneet naisen asuvalinnan maasta taivaisiin ja ihastelleet myös naisen upeita vaaleita hiuksia, jotka osoittautuivat kuitenkin myöhemmin peruukiksi.

View this post on Instagram

Quarantine Workout

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on