Vanderpump Rules -kaunotar paljasti totuuden – tätä et sarjan tähdistä tiennyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjassa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Yksi sarjan tähdistä on Kristen Doute, joka on ollut mukana tekemässä ohjelmaa alusta saakka.

Kristen Doute päätti kertoa People TV:n haastattelussa totuuden ystävistään. Nainen paljasti jokaisesta Vanderpump Rules -sarjan näyttelijästä salaisuuden, jota kukaan muu ei tähdestä tiedä. 37-vuotias Doute kertoi muun muassa sen, että Ariana pitää kristalleista ja henkimaailman asioista samalla tavalla kuin hänkin, minkä lisäksi nainen uskoo, että James Kennedy on harrastanut seksiä useamman kerran miehen kanssa.

Kristen Doute on tuoreimmassa tuotantokaudessa ajautunut riitoihin monien hänen pitkäaikaisimpien ystäviensä kanssa, minkä vuoksi totuuden kertominen oli naiselle varmasti miellyttävä kokemus. Douten mukaan Jax Taylor ja Brittany Cartwright ovar yhdessä suloisin kannabista polttava aviopari.