Amazonin työntekijä kadotti kihlasormuksen – pyytää asiakkailta tarkistamaan tilauksensa sen varalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amazon-verkkokaupan varastossa työskentelevä nainen on pyytänyt asiakkaiden apua kadonneen sormuksen etsinnässä. Hän nimittäin kadotti kihlasormuksensa töissä.

Jasmine Paget hukkasi sormuksen lauantaina pakatessaan lähetyksiä. Sormusta yritettiin etsiä Walesissa sijaitsevasta varastosta ja sieltä lähteneistä kuorma-autoista, ja työnteko jopa keskeytettiin sen vuoksi hetkeksi. Etsintä ei kuitenkaan tuottanut tulosta.

Nyt Paget on yrittänytkin kääntyä sosiaalisen median puoleen löytääkseen sormuksen. Hän pyytää Amazonista viime viikon ja viikonlopun aikana tilanneita tarkistamaan pakettinsa hopeisen ja timantilla koristellun kihlasormuksen varalta.

 

I know this is a long shot off, but if anyone receives an amazon parcel with an engagement ring in please could you let…

Publiée par Jasmine Paget sur Samedi 6 juin 2020