Charly Jordan hipoo täydellisyyttä myös kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa, mutta nyt vuorossa on poikkeuksellinen otos.

Tällä kertaa Charly Jordan on julistanut sosiaalisessa mediassa palanneensa arkeen myös päivitystensä suhteen. Kuvien sisältöä ilmoitus ei kuitenkaan muuta, sillä tälläkin kerralla huippunäyttävä somemalli poseeraa vähissä vaatteissa. Nyt Charly nähdään Fashionovan alusvaatteissa, jotka paljastavat kameralle erityisesti hänen täydellisyyttä hipovat pakaransa.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.