Kylie Jenner ja Travis Scott palaamassa yhteen? Eristäytyminen lähentänyt julkkisparia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner ja räppäri Travis Scott viettivät joulun yhdessä, minkä jälkeen koronaviruspandemian alettua entinen pariskunta päätti myös eristäytyä perheenä. Jennerillä ja Scottilla on yhteinen kaksivuotias tytär Stormi, jolle kumpikin halusi koronaviruksen aikana olla läsnä.

Pariskunta erosi kahdeksan kuukautta sitten, mutta nyt Kylie Jennerin ja Travis Scottin mahdollisesta yhteen palaamisesta on alettu puhumaan. Jenner ja Scott ovat viettäneet yhä enemmän aikaa yhdessä tänä keväänä, mikä on saanut läheiset toivomaan, että pienen tytön vanhemmat palaisivat takaisin yhteen.

Kylie Jenner ja Travis Scott ovat Daily Mail -sivuston mukaan nauttineet yhteisestä arjestaan normaaleja asioita tehden. Pariskunta on tehnyt yhdessä ruokaa, katsonut elokuvia ja leikkinyt Stormin kanssa, mikä on lähentänyt 22-vuotiasta Kylie Jenneriä ja 28-vuotiasta Travis Scottia.