Lääkärit tyrmistyivät – miehen virtsarakosta löytyi kännykän latausjohto

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lääkärit saavat toisinaan tehtäväkseen poistaa ihmisten kehoista yllättäviäkin esineitä. Nyt erään miehen virtsarakosta on poistettu puhelimen latauskaapeli. 30-vuotias potilas hakeutui Intian Guwahatissa sijaitsevaan sairaalaan vatsakipujen vuoksi.

Facebook

Kivut eivät loppuneet laksatiivikuurin avulla, ja niinpä miestä alettiin tutkimaan tarkemmin. Lopulta potilaan virtsarakosta löytyi 61 senttiä pitkä älypuhelimen latausjohto.

Latauskaapeli onnistuttiin poistamaan virtsarakosta 45 minuuttia kestäneen leikkauksen aikana. Potilasta leikanneen Wallie Islamin mukaan hän ei ole nähnyt 25-vuotisen uransa aikana mitään vastaavaa. Lääkärit epäilevät johdon päätyneen sisälle sooloseksileikkien aikana, uutisoi Metro.

Surprises in Surgery! After 25 years of experience in Surgery, I continue to be surprised and shocked by instances…

Publiée par Wallie Islam sur Mercredi 3 juin 2020