Lindsay Lohan paljasti timmin vartalonsa – kuva kerää ihastelevia kommentteja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Lindsay Lohan muistetaan elokuvatähtenä, joka on ollut viime vuosien aikana monien kohujen keskellä. Nainen teki hetki sitten paluun takaisin median valokeilaan julkaisemalla uutta musiikkia.

Lindsay Lohan julkaisi uutta musiikkia ensimmäistä kertaa yli vuosikymmeneen. Tuore Back To Me -nimeä kantava single on saanut kahden kuukauden aikana noin 1,8 miljoonaa kuuntelua, mikä on naisen tunnettuuteen nähden melko maltillinen määrä.

Koronaviruksen aikana nainen on ollut kotonaan Dubaissa. Tähti on aiemmin kertonut nauttivansa rauhallisesta elämästä Dubaissa lähinnä siitä syystä, että siellä ei ole paparazzeja seuraamassa hänen jokaista liikettään. Tuoreimmassa kuvassaan 33-vuotias nainen kertoi aloittavansa päivänsä joogaamalla. 

View this post on Instagram

Starting the day with yoga 🌞

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on