Nainen yritti pelastaa oravan lasten uima-altaasta – jyrsijän reaktio yllätti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hellyttäviä tilanteita, joissa eläimet ovat pulaan jouduttuaan kiittäneet ihmisiä, jotka ovat niitä auttaneet. Nyt videolle tallentui kuitenkin hieman erilainen tilanne, jossa autetun oravan reaktio pääsikin yllättämään pelastajansa.

YouTube-videolla nähdään miten orava uiskentelee vedellä täytetyssä puhalletussa uima-altaassa. Orava oli ilmeisesti pudonnut altaaseen vierailtuaan aluksi linnuille tarkoitetulla ruokintapöntöllä. Asukkaat olivat huomanneet, että orava ei päässyt omin avuin altaasta enää pois, jolloin he olivat ryhtyneet auttamaan pikkuista.

Nainen yrittää aluksi auttaa oravaa altaan ulkopuolelta, mutta se ei onnistu. Lopulta nainen saa tuolin avustuksella nostettua oravan ylös vedestä. Naisen yllätykseksi orava ei kuitenkaan kiitollisena lähde jatkamaan matkaansa vaan se näyttää hyökkäävän pelastajansa päälle, minkä seurauksena nainen säikähtää ja orava päätyy takaisin altaaseen.