Anastasia Karanikolaou täytti 23 vuotta – naista juhlittiin karanteenista huolimatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Upea kaunotar Anastasia Karanikolaou täytti juuri 23 vuotta. Nainen juhli syntymäpäiviään ystäviensä kanssa ja näyttää juhlien myötä päättävän oman karanteeniaikansa. Juhlimassa oli naisen parhaat ystävät, joiden mukaan lukeutuu myös realitytähti Kylie Jenner.

Ystävykset juhlivat syntymäpäiviä samanlaisissa college-asuissa, jotka oli varta vasten teetetty. Asuissa luki Anastasian nimi ja numero 23. Kylie Jenner julkaisi myös useita yhteiskuvia syntymäpäivän kunniaksi ja kertoi kiittävänsä luojaa siitä, että on saanut Anastasia Karanikolaoun elämäänsä.

Anastasia Karankolaou on sosiaalisessa mediassa todella seurattu hänen upeiden kuviensa ja kurvikkaan vartalonsa ansiosta. Viime aikoina nainen on saanut kuitenkin entistä enemmän mediahuomiota alettuaan kaveeraamaan realitytähti Kylie Jennerin ja Kardashianin perheen kanssa.