Ruby Rose esitteli erikoisen hiustyylinsä – yllätys löytyi takaraivosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Ruby Rose tunnetaan etenkin Orange Is The New Black -televisiosarjasta, jonka jälkeen nainen nousi suureen maineeseen sekä naisten että miesten uutena ihastuksena. Nyt tähti on esitellyt sosiaalisessa mediassa uutta hiustyyliään, jonka hänen ystävänsä loihti Roselle.

Ruby Rose julkaisi hänen uudesta hiustyylistään kuvat omalla Instagram-kanavallaan. 34-vuotias tähti oli antanut ystävänsä Bre-Z:n leikata hänen hiuksensa. Muusikko ja näyttelijä Bre-Z päätti trimmata hiuksiin sydämen Roselle yllätykseksi. Hiusten etuosaan jätettiin myös hauska kirkkaan pinkki tupsu, joka oli letitetty.

Suomessa HBO Nordic -palvelussa nähtävän Batwoman-sarjan tiimoilta kuultiin aiemmin yllättäviä uutisia, kun sarjan päätähtenä nähty Ruby Rose kertoi astuvansa alas Batwomanin roolista. Australialaistähti ei ole sen kummemmin avannut lähtönsä syitä, mikä on saanut monet spekuloimaan sitä mitä kulisseissa on saattanut tapahtua.