Vanderpump Rules ei ole enää entisensä – 4 näyttelijää erotettiin rasistisen käytöksen vuoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjassa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Nyt sarja on yllättänyt fanit erottamalla neljä sarjan keskeistä hahmoa rasistisen käytöksen vuoksi.

Tuoreimmalla kaudella debyyttiesiintymisensä tehneet komistukset Max Boyens ja Brett Caprioni ovat olleet viime aikoina uutisotsikoissa rasististen kommenttien vuoksi. Miesten vuosia sitten kirjoittamissa twiiteissä oli käytetty rasistisia sanoja ja termejä, joita miehet pyysivät anteeksi. He kertoivat myös, että eivät enää tänä päivänä seiso lainkaan sanojensa takana. Käytös annettiin aiemmin Bravo-kanavan ja ohjelman tuottajan itse Lisa Vanderpumpin toimesta anteeksi, mutta nyt kanava on kuitenkin tiedottanut, että miehet ovat saaneet potkut.

Suurimpana järkytyksenä sarjan faneille tuli kuitenkin se, että myös alusta saakka ensimmäisestä tuotantokaudesta lähtien mukana olleet Stassi Schroeder ja Kristen Doute ovat Life & Style -sivuston mukaan erotettuja. Schroederin ja Douten erottaminen johtui tapauksesta, jonka sarjan neljännellä ja viidennellä kaudella mukana ollut Faith Stowers toi julki. Stowers kertoi tapauksista, joissa Douten ja Schroederin käytös on ollut rasistista. Naiset olivat muun muassa kiusanneet Stowersia ja soittaneet hänen peräänsä poliisit turhaan.