Äiti testasi lastensa itsehillintää – testi ei mennyt kuin piti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on viime viikkojen aikana kiertänyt haaste, jossa vanhemmat testaavat lastensa itsehillintää ja kärsivällisyyttä. Haasteessa lasten eteen asetetaan jotakin herkkua, jota lapset eivät kuitenkaan saa heti syödä.

Nyt YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa kaksi lasta on asetettu kiperän haasteen eteen. Äiti on jättänyt olohuoneeseen lapsilleen kummallekin omat kulholliset herkkuja, joihin lapsilla ei kuitenkaan ole lupaa koskea ennen kuin hän palaa huoneeseen.

Äiti kuvasi hauskan tilanteen, jossa nähdään miten eri tavalla lapset reagoivat. Nuorempi lapsista iski heti herkkuihin kiinni kun äiti ehti selkänsä kääntämään. Vanhempi poika odotti kuitenkin kiltisti äitinsä paluuta, vaikka hetken näyttikin jo siltä, että hän sortuu myös herkuttelemaan ennen aikojaan.