Ben Affleck eristäytyy tyttöystävänsä kanssa – suhde eteni nopeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taannoin kävi ilmi, että Hollywood-tähti Ben Affleck on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Näyttelijä on alkanut seurustelemaan nousujohdanteista uraa tekevän näyttelijän, Ana de Armasin kanssa, ja tuore pari on ehtinyt jo lomailemaankin yhdessä Costa Ricassa.

Ben Affleck ja Ana de Armas ovat tapailleet toisiaan jo viikkojen ajan ja pariskunta onkin nähty yhdessä kaupungilla useampaan otteeseen paparazzien toimesta. Nyt tuore pariskunta on alkanut noudattamaan yhdessä sosiaalista eristäytymistä, minkä vuoksi he tulevat viettämään yhä tiiviimmin aikaa yhdessä.

Rakastavaiset ovat edenneet suhteessa nopeasti ja lähes asuvat yhdessä, koska koronaviruksen vuoksi pariskunnan on täytynyt valita joko yhdessä eristäytyminen tai siirtyminen omiin asuntoihinsa. Daily Mail -sivuston mukaan Ana de Armas on tällä hetkellä hyvin onnellinen ja rakastaa viettää aikaa yhdessä Ben Affleckin kanssa.

31-vuotias Ana de Armas on näytellyt muun muassa elokuvissa Blade Runner 2049, Kolme sekuntia sekä Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä. Hän on mukana myös tulevassa 007-seikkailussa No Time to Die. 47-vuotias Ben Affleck erosi vuonna 2015 näyttelijä Jennifer Garnerista, jonka kanssa hänellä on kolme lasta.

View this post on Instagram

✿ ༄ 𝗡𝗘𝗪 : Another beautiful picture of BenAna 🌸 ⠀ — ⠀⠀ ▎❛ Ben Affleck & Ana de Armas Stop By Starbucks ( 18 . 3 . 2020 ) ❜ _ ايم سوري بس ترا والله حلوين 😭💔⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ∘ଂ✧࿐ [ #Benaffleck #Batfleck #Affleck #BATMAN #Actor #Hollywood #بن_افليك ]

A post shared by Ben Affleck 🦇✨ (@affleek) on