Ketunpoikanen vei kissojen eväät – nappasi koko lautasen kerralla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmikkiketut ovat yleistymässä maailmalla omaksi kotieläinlajiksi. Ne ovat huomattavasti koiria vaativimpia eläimiä ja tarvitsevat runsaasti hoitoa ja koulutusta. Suomessa luonnonvaraisena elävän ketun pitäminen lemmikkieläimenä on kielletty, mutta toisinaan kettuja kesyyntyy ja muuttuu kotieläimeksi.

Venäläinen ketunpoikanen on päässyt syömään kolmen täysikasvuisen kissan kanssa. Kissat ovat täyttäneet ruokakipon ympäriinsä ja ketulla on vaikeuksia saada annoksesta osaansa. Lopulta se nappaa koko lautasen itselleen ja menee nurkkaan aterioimaan.

Kissat seuraavat hölmistyneenä aterian katoamista parempiin suihin. Ketulla on videon perusteella kova nälkä. Suomessa kettuja pääsee näkemään maaseudulla ja kaupungissa, sillä se on maailman levinnein maalla liikkuva petoeläin.