Uusi näyttelijä ei korvaakaan Ruby Rosen Batwomania – esittää täysin uutta päähenkilöä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa HBO Nordic -palvelussa nähtävän Batwoman-sarjan pääosaa esittänyt Ruby Rose ilmoitti taannoin jättävänsä roolin. Sarjan tuottajien uutisoitiin alun perin etsivän rooliin uutta näyttelijää.

Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että sarjan päähenkilö korvataan kokonaan uuden pääosan esittäjän valinnan myötä. Entertainment Weekly -lehden mukaan Ruby Rosen esittämän Kate Kanen sijaan Batwomanin puvun pukee päälleen sarjan toisella kaudella Ryan Wilder -niminen nainen. Entiseksi huumekuriiriksi kuvailtu hahmo ei ole esiintynyt sarjakuvissa, vaan on luotu varta vasten sarjaa varten.

Australialaisen Ruby Rosen syyt jättää taakseen suosittu supersankarisarja ovat edelleen jokseenkin epäselviä. Näyttelijä jakoi taannoin Instagramissa viestin. jossa hän kuvailee vain ”tietäjien tietävän” miksi hän päätti lopulta luopua Batwomanin roolista.