Yritys vuokraa puhallettavia pubeja – ikioma baari takapihalle

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka ravintolat ovat jo Suomessa auki rajoitetusti, ovat baarit edelleen kiinni esimerkiksi Iso-Britanniassa. Juottoloita ikävöiville briteille on kuitenkin tarjoutunut mahdollisuus kokea pubitunnelmaa omalla kotipihalla.

The Manchester Inflatable Pub Company vuokraa ihmisille puhallettavia pubeja. Hieman pomppulinnaa muistuttavaan ilmalla täytettävään pubiin mahtuu kerralla 40 henkeä. Tällä hetkellä maan laki tosin kieltää edelleen yli kuuden hengen kokoontumiset.

– Pubissa on todellinen vau-elementti. Voit tarjoilla itse tiskin takaa ja olla oman pubisi isäntä tai enmäntä. Voit itse määritellä milloin valopilkku tulee, The Manchster Inflatable Pub Companyn Claire Lambert kuvailee Ladbible-sivuston mukaan.

Vuokrattava paketti pitää sisällään myös pöydät, tuolit, puhallettavat oluttynnyrit ja äänentoistojärjestelmän. Kaikilla mukavuuksilla varustetun puhallettavan pubin vuokraaminen maksaa 495 puntaa, eli noin 550 euroa.

 

We have 3 Weekend slots left in July who wants them? First come first serve!!! 💃 💃💃 🍻 🍻 ☀️ ☀️ Dates free:Friday -…

Publiée par Inflatable Pub Company sur Mercredi 10 juin 2020

Publiée par Inflatable Pub Company sur Vendredi 15 mai 2020

🍻

Publiée par Inflatable Pub Company sur Lundi 1 juin 2020