Kurvittaren rietas poseeraus – jäivätkö huulet pölynimuriin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pornotähti Candy Charmsilla on lähes miljoona seuraajaa Instagramissa. Hän kalastelee kävijöitä maksulliselle sivustolleen pikkutuhmilla kuvilla. Lontoossa asuva plastiikkakirurgian taidonnäyte on julkaissut viime viikkoina runsaasti kuviaan sosiaalisessa mediassa, ja otokset ovat saaneet kaikessa absurdiudessaan laajasti huomiota ympäri maailmaa.

View this post on Instagram

Chill baby chill…. im just playing 😋

A post shared by Candy Charms 👑 (@candycharmsofficialx) on

Nyt Candy on julkaissut sosiaalisessa mediassa poseerauksen, jossa hän esittelee valtavia huuliaan ja pitkää kieltään seurajilleen. Hänen kasvonsa on leikelty läpikotaisin, joten myös huulet näyttävät nykyisin siltä, että ne olisivat voineet jäädä hetkeksi jumiin pölynimuriin.

Candy Charmsin vartaloa ei kovin helposti usko todeksi, sillä siinä ei juuri mitään luomua. Kasvonsa rajusti leikellyt nainen on kasvattanut rinnoistaan kuin kaksi vappupalloa, ja sen seurauksena vartalo muistuttaa lähinnä sarjakuvalehden karikatyyriä. Charmsin tonttuasun ulkopuolelle jäänyt rinta näyttää hämmentävän suurelta, jos sitä vertaa esimerkiksi naisen pään kokoon. Hänellä on Instagramissa jo miljoona seuraajaa. Määrä kasvaa jatkuvasti, kun erikoisen näköinen nainen julkaisee paljastelevaa sisältöä verkkoon.