Suomalaiskappale soi miljoonille Netflixin hittisarjassa – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen musiikki on menestynyt 2000-luvulla maailman musiikkimarkkinoilla vaihtelevasti, mutta esimerkiksi Hollywood-tuotannoissa suomalaisia kappaleita on kuultu harvakseltaan. Nyt esimerkiksi Daruden Sandstorm-klassikko on saanut seurakseen uuden kappaleen. Kahikko & Kantolan julkaisema Batgirl nimittäin soi miljoonille katsojille Netflixin hittisarjassa.

Huippusuositun Kolmetoista syytä (13 Reasons Why) -sarjan kohtauksessa nuori pari on juhlimassa ystävänpäivää, ja joukko nuoria tanssii suomalaisen kappaleen tahdissa. Kohtauksesta on julkaistu verkossa myös Netflixin video. Kappale soi pitkään tuotantokauden kolmannen jakson kohtauksessa. Kahikko & Kantolan toinen osapuoli on aiemmin tullut tutuksi Lope & Kantola -parivaljakosta.