Kate Upton juhli synttäreitä näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Upton sai marraskuussa 2018 perheenlisäystä hänen aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Taannoin tuore perheenäiti ryhtyi tekemään hiljalleen paluuta sosiaaliseen mediaan, ja siinä hän onnistuikin näyttävästi koronakriisin aikana.

https://www.instagram.com/p/CBRaLMMDTd3/

Nyt Upton on täyttänyt 28 vuotta ja juhlistanut sitä pienessä ystäväpiirissä. Hän esitteli upeaa synttärikakkuaan seuraajilleen sosiaalisessa mediassa, jossa päähuomion täytekakulta vei kuitenkin kaunottaren paidan paljastama rintavako.

28-vuotias Kate Upton on tyttärensä syntymän jälkeen ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa esimerkiksi suloisia yhteiskuvia hänen tyttärensä Genevieven kanssa. Välillä kurvikas bikinimalli on kuitenkin päässyt myös viettämään lapsivapaata aikaa auringosta ja hyvästä drinkistä nautiskellen. Tänä kesänä Upton yhdisteleekin mallintöitä, perhe-elämää ja rentoa kesäoleskelua.