Rosa-Maria Ryyti bikineissä parvekkeella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on upea missikaunotar, joka nousi suurimpaan suosioonsa vasta varsinaisen missivuoden jälkeen. Hän poseeraa nykyisin usein upeissa poseerauskuvissa sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on jo yli 45.000 seuraajaa.yös

View this post on Instagram

My outfit for the next two months. ✌🏽

A post shared by ROSA RYYTI (@rosamariaryyti) on

Korinakriisin aikana Rosa-Maria on julkaissut upeita lomakuvia sosiaalisessa mediassa. Muun muassa Espanjassa ikuistettujen arkistokuvien lisäksi nyt on vuorossa myös tuore bikinikuva. Alkaneet kesähelteet saivat nimittäin Ryytin vaihtamaan ylleen bikinit ja suuntaamaan parvekkeelle ottamaan aurinkoa. Kuvansa yhteydessä hän totesi, että tässä asussa hän viettää seuraavat kaksi kuukautta.

View this post on Instagram

🌻

A post shared by ROSA RYYTI (@rosamariaryyti) on