Papukaija rakastaa pyöräilyä – hauska näky pyörän päällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Papukaijat ovat lemmikkeinä tunnettuja siitä, että ne oppivat helposti tekemään erilaisia hauskoja temppuja ja osaavat imitoida ääniä. Jotkut yksilöt oppivat jopa toistamaan sanoja tai vislaamaan laulumelodioita.

Nyt videolla nähdään suloinen Einie-niminen papukaija, joka rakastaa ulkoilua. Linnun omistaja oli eräänä päivänä päättänyt ottaa papukaijansa mukaan pyöräilemään. Einie oli pitänyt pyöräilystä niin paljon, että omistaja päätti tehdä siitä heidän yhteisen harrastuksensa.

Yleensä papukaijoja pidetään sisätiloissa, mutta Einie näyttää kuitenkin nauttivan tuulesta pienessä nokassaan. Omistajan mukaan papukaija pitää etenkin siitä kun se saa katsella maisemien vaihtumista istumalla pyörän ohjaustangon päällä.