Pete Davidson on romantikko – haluaa löytää tosirakkauden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko Pete Davidson on viime aikoina tapaillut näyttelijä Kate Beckinsalea ja malli Kaia Gerberiä. Näitä kaunottaria ennen Davidson oli kuitenkin pienen hetken kihloissa poptähti Ariana Granden kanssa. Jostain syystä miehen parisuhteet eivät kuitenkaan ole olleet kestävää sorttia.

Pete Davidson on aiemmin vitsaillut parisuhteistaan ja sanonut, että hänen entinen rakkaansa Ariana Grande on vapaata riistaa. Nyt 26-vuotias tähti on kuitenkin paljastanut People-lehdelle antamassaan haastattelussa, että hän on sydämeltään todellinen romantikko. Mies myös kertoi, että hän haluaisi löytää elämäänsä tosirakkauden.

Pete Davidson nähdään näyttelemässä pääroolia uudessa The King of Staten Island -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 12. kesäkuuta. Elokuva kertoo siitä miten nuorukainen pääsee isänsä kuoleman jälkeen omassa elämässään eteen päin löydettyään rakkauden komediaa kohtaan.