Miss Suomi Alina Voronkova pulahti uimaan – bikineissä tietenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten Suomi sai uuden upean missikaunottaren, kun Miss Suomi -kilpailun finaalissa voittajaksi kruunattiin Alina Voronkova. Alina on ollut missivuonnaan sosiaalisessa mediassa melko aktiivinen, joten hän julkaisee upeita kuviaan myös näin kesällä.

View this post on Instagram

Mainos | @ivyaiafinland 🌸 ———————————— Oletko jo heittänyt talviturkin🥶?! Saan usein kysymyksiä liittyen ihonhoitoon ja mitä tuotteita suosittelen – nyt korvat hörölle👂🏽 Viime vuoden lopulla sain ilon tutustua tähän Tanskalaiseen IVY AïA:n tuoteperheeseen pr-tapahtuman kautta ja tuotteet ovat olleet sen jälkeen jatkuvassa käytössä. Kyseessä on hinta-laatusuhteeltaan mainio laajan valikoiman omaava kasvo- sekä vartalonhoito sarja. Jos pari monitoimi tuotetta pitäisi listata niin ne olisi: •vartaloöljy (ei tahmaa ja tämä sopii hyvin myös sheivaamis öljyksi!) •käsivoide (tämä ihmetuote toimii täydellisenä primerina meikin alla) •itseruskettavat tipat (kokeilemisen arvoinen tuote – tulos puhuu puolestaan!) Lisäksi tuotteet ovat vegaanisia, allergiasertifioituja sekä eivät sisällä parabeenejä, hajusteita, väriaineita tai mikromuoveja.✨ Kesää kohti myös iho tarvitsee erityis huolenpitoa💗. #ivyaia #vegan #allergycertified #perfumefree #crueltyfree #skincare

A post shared by ALINA VORONKOVA (@alinavoronkova_) on

Nyt missikaunotar on pulahtanut alkaneen kesän kunniaksi uimaan, vaikka vesi ei kovin lämmintä tällä viikolla vielä ollutkaan. Alina julkaisi tempauksestaan videon, jossa hän pulahtaa uimaan ja tekee pienen kunniakierroksen vedessä.

Teatteria nuorena harrastanut inkeriläisjuurinen Alina Voronkova osallistui kauneuskilpailuihin jo kouluikäisenä. Hän on sittemmin saanut urallaan monia missititteleitä, kuten Mikkelin Neito 2015 ja Miss MP 2017, mutta nyt hän sai viimein haaveilemansa Miss Suomen tittelin.

Vapaa-ajallaan Alina on kertomansa mukaan kodin hengetär, joka rakastaa siivoamista ja ruoanlaittoa. Lempiruoakseen Voronkova kertoo lasagnen. Miss Suomi -kilpailuista jo pitkään haaveillut Alina kertoi aiemmin haluavansa olla aktiivinen missi ja positiivinen esikuva lapsille ja nuorille.