Isoisä pääsi kokeilemaan virtuaalikypärää – huvittava seuraus videolle

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Virtuaalipelejä pelatessa on syytä olla tarkkana jollei halua satuttaa itseään tai ympärillä olevia. Tämä kannattaa muistaa erityisesti virtuaalikypärää ensi kertaa kokeillessa.

Youtubessa julkaistulla videolla nähdään isoisä, joka pääsee ensi kertaa elämässään kokemaan virtuaalipelien ihmeellisen maailman. Miehen lapsenlapset ovat yllättäneet vanhuksen virittämällä HTC Vive -virtuaalikypärän hänen kotiinsa 81. syntymäpäivän kunniaksi.

Isoisä vaikuttaa innostuvan virtuaalimaailmasta hieman liiankin paljon. Vanhus nimittäin uppoutuu peliin niin syvästi, että hän on vaarassa lyödä huoneessa olevia ihmisiä ja esineitä. Koominen video julkaistiin alun perin jo vuonna 2016, mutta se on levinnyt viime päivinä uudelleen viraalina internetissä.