Kelly Clarkson haki avioeroa – kiireiset aikataulut rikkoivat perheen?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja televisiojuontaja Kelly Clarkson muistetaan etenkin hänen Since U Been Gone -megahitistään. Nainen on ollut pitkään naimisissa oman managerinsa Brandon Blackstockin kanssa, mutta on nyt monien yllätykseksi hakenut miehestä avioeroa.

Kelly Clarkson on ollut naimisissa Brandon Blackstockin kanssa seitsemän vuotta ja heillä on kaksi yhteistä lasta, kuusivuotias tytär River ja neljävuotias poika Remington. Clarkson on People-sivuston mukaan sanonut, että suuret elämän mullistukset vaikuttivat heidän liittoonsa.

Kumpikin oli hyvin kiireinen omien töidensä parissa, minkä vuoksi parisuhteen hoitamiseen ei jäänyt aikaa. Eron hakeminen tuli kuitenkin monille yllätyksenä, koska Clarkson on aina puhunut vain positiivisesti heidän avioliitostaan.

Kelly Clarkson tuli aikoinaan American Idol -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden voittajana monille tutuksi. Nainen on uransa aikana julkaissut paljon musiikkia, mutta viime aikoina hän on kuitenkin tehnyt uraa television parissa. Kelly Clarkson on nähty valmentajana The Voice -laulukilpailussa, minkä lisäksi hän aloitti viime vuonna myös oman The Kelly Clarkson -nimisen keskusteluohjelman.