Lola Odusoga hehkuu bikinikuvassaan – tärkeä viesti taustalla

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden 1996 Miss Suomena tunnetuksi tullut kaunotar Lola Odusoga on kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Viime aikoina nainen on omistautunut taistelemaan sosiaalisen median aiheuttamia ulkonäköpaineita ja muistuttaa siitä myös seuraajiaan tasaisin väliajoin.



 



Nyt 42-vuotias Lola Odusoga julkaisi itsestään upean kuvan, jossa nainen poseeraa eläinkuvioisissa bikineissään hymyssä suin. Kuvan yhteyteen nainen on kirjoittanut tärkeän tekstin itsevarmuudesta, ulkonäköpaineista ja toisten ihmisten vartalon kommentoimisesta.

– Some ja ihmiset luo käsittämättömiä ulkonäköpaineita. Syntyy oletus, että kaikkien on oltava tietynlaisia kelvatakseen muille. Tää näkyy yhteiskunnassa liian monella eri tavalla, Odusoga kirjoittaa.

Lola Odusoga on halunnut muistuttaa ihmisiä siitä, että jokaisen tulisi saada kaikessa rauhassa olla juuri sellainen kuin on ilman toisten ihmisten negatiivisia kommentteja. Etenkin painoon ja vartalon muotoon liittyvät kommentit ovat erityisen loukkaavia. Nainen onkin nyt halunnut muistuttaa kaikkia seuraajiaan olemaan tyytyväisiä omaan itseensä. Hän myös kehottaa sulkemaan negatiiviset kommentoijat pois oman pään sisältä.

https://www.instagram.com/p/CBUnT0XA8Je/