Lola Odusoga hehkuu bikinikuvassaan – tärkeä viesti taustalla

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden 1996 Miss Suomena tunnetuksi tullut kaunotar Lola Odusoga on kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Viime aikoina nainen on omistautunut taistelemaan sosiaalisen median aiheuttamia ulkonäköpaineita ja muistuttaa siitä myös seuraajiaan tasaisin väliajoin. Nyt 42-vuotias Lola Odusoga julkaisi itsestään upean kuvan, jossa nainen poseeraa eläinkuvioisissa bikineissään hymyssä suin. Kuvan yhteyteen nainen on kirjoittanut tärkeän tekstin itsevarmuudesta, ulkonäköpaineista ja toisten ihmisten vartalon kommentoimisesta.

– Some ja ihmiset luo käsittämättömiä ulkonäköpaineita. Syntyy oletus, että kaikkien on oltava tietynlaisia kelvatakseen muille. Tää näkyy yhteiskunnassa liian monella eri tavalla, Odusoga kirjoittaa.

Lola Odusoga on halunnut muistuttaa ihmisiä siitä, että jokaisen tulisi saada kaikessa rauhassa olla juuri sellainen kuin on ilman toisten ihmisten negatiivisia kommentteja. Etenkin painoon ja vartalon muotoon liittyvät kommentit ovat erityisen loukkaavia. Nainen onkin nyt halunnut muistuttaa kaikkia seuraajiaan olemaan tyytyväisiä omaan itseensä. Hän myös kehottaa sulkemaan negatiiviset kommentoijat pois oman pään sisältä.

View this post on Instagram

Perrrrjantaiiii!!!!! Koko viikko ollut yhtä auringon ja bikinien juhlaa!! ☀️👙☀️👙☀️Mutta.. . . Some ja ihmiset luo käsittämättömiä ulkonäköpaineita, syntyy oletus että kaikkien on oltava tietynlaisia kelvatakseen muille. Tää näkyy yhteiskunnassa vähän liian monella eri tavalla. . . Saisko ihminen ihan vaan olla ja nauttia elämästään jos on onnellinen elämässään ja esim kropassaan? Vai onko se joltain muulta pois? Tai vastaavasti, voitasko koittaa antaa edes vaikeina aikoina ihmisten selviytyä elämästä, ilman että joku muu tuomitsee ja laukoo typeriä kommentteja ja kysymyksiä kuten… ”Oot ihana mutta vähän plösö”, ”kuinka monenneella kuulla oot?” tai ”näytät aika pahalta, ootko sairas?” 😳😬 . . Toinen ihminen voi olla toiselle susi ja tosi paha myös henkisellä puolella, eli muista ettet päästä muita sun pään sisään kertomaan sulle miltä sun pitäisi näyttää ja mikä sussa on vialla. . . Mun keho, mun elämä, jokainen gramma ja sentti on myös vain ja ainoastaan MUN. Muiden mielipiteet ei muuta omaa tyytyväisyyttäni ja hyväksyntääni omaan itseeni näin 42-vuotiaana, ei vaikka joku kuinka haluais. Toivottavasti sulla on sama luotto itseesi ja sama rakkaus omaa vartaloasi kohtaan. . . Nyt kun sä kuvaa katsoessa mietit että ihana kuva mut ois ny fotoshopannu ton selkämakkaran pois, niin seriously? En mä omista mitään tuunausohjelmia, enkä ees HALUA! Se on koko jutun idea, uskaltaa olla se mikä on. Samaa toivon muille, ja suita suppuun muiden jatkuvan arvostelun suhteen. #bikini #ulkonäkö #ulkonäköpaineet #vartalo #itsetunto #kehopositiivisuus #kehorauha #arvostelu #arvostus

A post shared by Lola Odusoga (@lolaodusoga) on