Victoria’s Secret -malli poseerasi bikineissä – mykistävä poseeraus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Nyt nainen on jälleen todistanut tuoreella kuvallaan minkä vuoksi hän kuuluu mallien kärkikaartiin.

Izabel Goulart julkaisi hänen Instagram-kanavallaan upean kuvan, jossa nainen poseeraa kameralle kirkkaan vihreissä bikineissä. Nainen on kiivennyt puuhun ottamaan näyttävän poseerauksen kuvaa varten. Kuvakulma korostaa 35-vuotiaan mallin timmiä vartaloa, joka on saanut seuraajilta paljon ylistäviä kommentteja osakseen.

Brasilialaissyntyisen Izabel Goulartin upea bikinivartalo on tulosta siitä, että tähti on myös tunnettu fitness-harrastuksestaan. Mallin töiden lisäksi nainen on uransa aikana myös näytellyt ja esiintynyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -televisiosarjoissa.

View this post on Instagram

L’Olivier 💚

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on