Britney Spearsin The Zone -myymälä on auki – jokaisen superfanin unelma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on ollut nyt jonkin aikaa poissa median valokeilasta. Nainen ei osallistu juurikaan alan tapahtumiin, minkä lisäksi hän on ollut myös esiintymättä keskittyessään omaan terveyteensä. Nyt tähti on saanut hänen omiin fanituotteisiinsa keskittyneen myymälän ja museotilan Los Angelesiin.

The Zone -niminen pop up -myymälä juhlii Britney Spearsin uraa todella näyttävällä tavalla. Myymälä on samaan aikaan sekä museo että kauppapaikka naisen fanituotteille. Museotilassa nähdään hänen musiikkivideoistaan tuttuja lavasteita ja asuja, joita nainen on pitänyt sekä videoilla että konserteissaan.

Osa lavasteista saa tuntemaan kuin kävijä astelisi suoraan musiikkivideoon sisälle. Lavasteissa fanit pystyvät ottamaan itselleen muistoksi upeita kuvia, joissa he poseeraavat poptähden elkein. Britney Spears on hyvin innoissaan siitä, että fanit pääsevät kokemaan upeat lavasteet, mutta hän ei ole toistaiseksi vielä itse ehtinyt vierailemaan paikassa.