Camila Cabellon ja Shawn Mendesin lempi leiskuu – tässä on popin tuore superpari

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fifth Harmony -nimisestä tyttöbändistä vuoden 2016 lopulla soolouralle lähteneen Camila Cabellon ura on lähtenyt todelliseen nousukiitoon. Tällä hetkellä nainen pitää esiintymisistään taukoa ollessaan karanteenissa Miamissa poikaystävänsä ja perheensä kanssa.

Camila Cabello seurustelee tällä hetkellä poptähti Shawn Mendesin kanssa. Viime vuoden lopulla 23-vuotias Cabello ja 21-vuotias laulajakomistus Mendes tekivät yhdessä Señorita-nimisen kappaleen, jota on kuunneltu Spotifyssa jo reilusti yli miljardi kertaa. Kappaleen teon yhteydessä pariskunnan lempi ilmeisesti leiskahti.

Cabello ei ole julkaissut hänestä ja Mendesistä sosiaalisessa mediassa yhteiskuvia, mutta Mendes on kuitenkin ylpeänä esitellyt omaa rakastaan faneilleen. Omissa kuvissaan mies kehuu kaunista tyttöystäväänsä ja kertoo ihailevansa Cabelloa, joka on Mendesin mukaan uskomaton ihminen. Mendes myös kiittää naista siitä, että hän on juuri sellainen kuin on.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on