Jessica Edström: ”Yksi rinnoistani yrittää karata”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista.

Nyt kuvankaunis suomalaismalli keikistelee kotonaan vaaleanpunaisissa bikineissä, joiden yläosa näyttää jääneen hieman pieneksi. Jessica toteaakin kuvansta yhteydessä, että yksi hänen rinnoistaan yrittää karata. Tarina ei kerro onnistuiko suunnitelma, mutta ainakin hänen someseuraajansa saivat mitä toivoivat.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.