Matthew McConaughey ylistää vaimoaan: ”Minä ja kuuma mamma”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Matthew McConaughey täytti viime syksynä 50 vuotta. Hänellä on kolme lasta vaimonsa Camila Alvesin kanssa. Taannoin näyttelijätähti julkaisi itsestään ja kauniista vaimostaan näyttävän kuvan, jossa he olivat menossa katsomaan Super Bowl -ottelua paikan päälle.

Matthew McConaughey oli pukeutunut hänen 38-vuotiaan Camila-vaimonsa kanssa pelkästään valkoiseen. Miehellä oli yllään valkoinen puku ja vaimolla valkoinen jumpsuit. Mies tiedostaa itsekin sen, että hänellä on hyvin kaunis vaimo. ”Me and hot mamma hittin the Super Bowl”, mies hehkuttaa kuvatekstissä kuumaa puolisoaan. Kuvapäivitys on nyt kesän korvalla lähtenyt leviämään somessa vauhdilla.

Matthew McConaughey liittyi Instagramiin vasta viime marraskuussa, mutta nyt hänellä on jo yli 2,5 miljoonaa seuraajaa. Tähti saikin heti upealle yhteiskuvalle paljon tykkäyksiä, ja tällä hetkellä avioparin kuvasta on tykännyt jo yli 353 000 ihmistä.

View this post on Instagram

me and hot mamma hittin the #superbowl miami time

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on