Piikkisika leikki liian rajusti – latasi piikit hoitajansa rintaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Piikkisika on jyrsijöiden heimoon kuuluva laji, jolla on nimensä mukaan pitkiä piikkejä selässään. Piikkisikoja tavataan luonnossa Pohjois- ja Keski-Afrikassa sekä Italiassa. Nyt videolla nähdään yksi nuori yksilö, jonka leikit ovat melko rajuja ihmisille.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten piikkisiasta huolehtiva eläintenhoitaja seuraa vierestä kahden kuukauden ikäisen piikkisian leikkejä. Piikkisika tulee heilumaan niin lähelle hoitajaa, että se osuu hänen toiseen rintaansa.

Tyttö järkyttyy huomatessaan, että piikkisika latasi hänen toiseen rintaansa valtavan kasan piikkejä. Toivottavasti piikit ovat lähinnä kiinni paidassa. Piikeissä on nimittäin lukemattomia pikkuruisia väkäsiä, jotka ihoon kiinnittyessään vaikeuttavat piikkien poistamista.