Tom Cruise rakennuttaa kylän Mission: Impossible -työryhmälle – ei halua koronavirusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tom Cruisen tähdittämän Mssion: Impossible 7 -elokuvan kuvaukset keskeytyivät keväällä Venetsiassa koronapandemian vuoksi. Nyt näyttelijä on rakennuttamassa kokonaista kylää, jotta kuvaukset voisivat jälleen jatkua ilman koronatartuntojen pelkoa.

Cruisen kerrotaan vallanneen Iso-Britannian Oxfordshiressä sijaitsevan entisen ilmavoimien tukikohdan. Sitä muutetaan parhaillaan koronatartunnoista vapaaksi alueeksi, jossa kuvauksia voidaan jatkaa. Elokuvan tähtikaartille on varattu oma alue jossa he voivat yöpyä VIP-asuntovaunuissaan.

The Sun -lehden mukaan järjestelyllä halutaan varmistaa etteivät elokuvan tähdet tai kuvausryhmä saa koronavirustartuntaa. Työryhmän ei myöskään tarvitse huolehtia yöpymispaikkojen löytymisestä useiden hotellien ollessa edelleen kiinni. Mission: Impossible -sarjan tulevan osan kuvaukset halutaan saada purkkiin mahdollisimman pian, sillä elokuvan julkaisupäivämäärää jouduttiin jo siirtämään suunnitellusta ensi kesästä marraskuulle 2021.