Humalainen nainen rikkoi ikkunan nyrkillään – lentokone teki hätälaskun

Ohhoh! · Tim Isokivi

Matkustajakone on joutunut tekemään hätälaskun Kiinassa aggressiivisen matkustajan ansiosta. Koneessa matkustanut nainen oli lyönyt matkustamon ikkunan rikki.

Loong Airlinesin A3120neo -kone oli matkalla Xining Caojiabaon lentoasemalta Hangzhou Xiaoshanin kansainväliselle lentokentälle. Kesken lennon 29-vuotias matkustaja iski nyrkkinsä ikkunaan, särkien sen lasin. Kone teki hätälaskun mahdollisen turvallisuusuhan vuoksi.

Ikkunaa lyönyt nainen pidätettiin Ladbible-sivuston mukaan koneen laskeutumisen jälkeen. Poliisin promilletesti osoitti matkustajan olleen välikohtauksen aikana voimakkaasti päihtyneessä tilassa. Hänen kerrotaan juoneen itsensä humalaan vahvalla alkoholijuomalla ennen lentoa parisuhteen päättymisen seurauksena.