Langattomat Huawei FreeBuds 3i -kuulokkeet vaimentavat jopa 32 desibeliä

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Huawei on julkaissut uudet langattomat FreeBuds 3i -kuulokkeet, jotka on varustettu erikokoisilla kumitulpilla ja aktiivisella taustamelun vaimennuksella. Kuulokkeista löytyy kaksi ulospäin suuntautuvaa mikrofonia ja yksi sisäänpäin osoittava mikrofoni.

Ulospäin suuntautuvat mikrofonit havaitsevat ympäröivää melua ja vastaavat siihen aktiivisesti melun torjunnalla, kun taas sisäänpäin osoittava mikrofoni poimii korvista muita ääniä, jotka se suodattaa vähentäen taustamelua jopa 32 desibeliä. Kolme mikrofonia tarjoavat kohinanvaimennuksen puheluiden äänenlaadun ja kuuntelukokemuksen parantamiseksi.

Huawein FreeBuds 3i -kuulokkeissa on korvakäytävän sulkevat silikonikumitulpat, jotka tukevat aktiivista taustamelun vaimennusta. Kumitulppia tulee kuulokkeiden mukana neljässä eri koossa. Kuulokkeissa on 10 millimetrin kaiutinelementti sekä kosketustoiminnot äänentoiston ja puheluiden hallintaan. Musiikkia voi kuunnella täyteen ladatulla akulla noin 3,5 tuntia. Yhteenlaskettu soittoaika on latauskotelon avulla jopa 14,5 tuntia.

Kuulokkeet keskeyttävät musiikintoiston, kun kuulokkeet otetaan pois korvista ja jatkavat musiikin toistoa, kun ne asetetaan takaisin paikoilleen. Tuotteet toimivat saumattomassa vuorovaikutuksessa Huawei-älypuhelimen kanssa, sillä laitepari muodostuu heti, kun avaat kuulokkeiden säilytyskotelon. Puhelimen näytöltä voi käynnistää äänentoiston tai tarkistaa latauksen tarpeen. Huawei FreeBuds 3i -kuulokkeiden suositushinta on 99 euroa. Myynti alkoi Suomessa tänään maanantaina.