Koronaviruspotilas sai sairaalalta 181-sivuisen 1,1 miljoonan dollarin laskun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seattlessa asuva Michael Flor sairastui koronavirukseen hyvin vakavasti yli kaksi kuukautta sitten. Hän on pisimpään sairaalahoitoa vaatinut potilas, ja tämä näkyikin myös miehen sairaalalaskussa. Flor järkyttyi kotiin päästyään avattuaan laskun, jonka yhteenlaskettu summa oli noin 1,1 miljoonaa dollaria.

Michael Flor joutui viettämään sairaalahoidossa 62 päivää. Hän vietti koko hoitojakson eristetyssä huoneessa ja 29 päivää hengityskoneessa kiinni. 70-vuotiaalle miehelle kokeiltiin myös paljon erilaisia hoitoja, lääkkeitä ja hänelle tehtiin useita testejä, jotka lisäsivät sairaalahoidon hintaa.

62 päivää sairaalassa tulivat maksamaan yhteensä 1.122.501,04 dollaria. Laskussa oli huimat 181 sivua ja siinä oli eriteltynä 3.000 erilaista tapahtumaa, joista lasku koostui. Michael Flor kommentoi Seattle Times -uutisten mukaan olevansa kuitenkin hyvin onnekas, koska hänellä oli vakuutukset kunnossa, minkä vuoksi hänen ei tule maksaa jättimäisestä laskusta itse juuri mitään.