Nauti kesälomasta kotimaassa tyylillä – pukeudu kuin rantalomalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni on joutunut koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi perumaan lomamatkojaan ja viettämään kesälomansa kotonaan. Sen vuoksi moni onkin karanteenin ja sosiaalisen eristäytymisen aikaan panostanut omaan kotiinsa ja ympäristöönsä. Stylisti kehottaa korostamaan lomatunnelmaa panostamaan myös pukeutumiseen.

Moni pukeutuu rennommin ja vapaammin ulkomailla. Loma-ajan kesäiseen tyyliin voi kuitenkin panostaa myös Suomessakin mikäli lomasuunnitelmat muuttuivat. Stylisti Shane Watson muistutti Daily Mail -lehdelle antamassaan haastattelussa, että kesällä voi ja kannattaa kohottaa omaa mielialaansa miettimällä asuvalintojaan samalla tavalla kuin ulkomaan matkoillakin.

Shane Watson kehottaa tänä kesänä panostamaan ranta-asuun ja uimapukuun vaikka unelmien rantaloma olisikin peruuntunut. Myös upea värikäs kesämekko ja valkoiset housut toimivat tyylikkäinä vaihtoehtoina niin piknikille kuin ravintolan terassillekin.