Toni Braxton itsevarmana alusvaatteissa: ”Olen jo rantakunnossa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Toni Braxton sai aiemmin medialta huomiota kumotessaan huhut, joiden mukaan hän olisi seurustellut koripalloilijalegenda Dennis Rodmanin kanssa 90-luvulla. Nyt nainen herätti huomiota julkaisemalla itsestään paljastavan kuvan.

R&B -tähti Toni Braxton julkaisi juuri 3,3 miljoonan Instagram-seuraajansa iloksi itsestään todella näyttävän kuvan, jossa tähti poseeraa ilman vaatteita. 52-vuotias laulaja nappasi itsestään peilin kautta kuvan, jossa tähden yllä nähdään vain mustat pienet alusvaatteet.

Itsevarma Toni Braxton tietää itsekin olevansa hyvässä kunnossa. ”Uimarannat ovat auki ja olenkin jo rantakunnossa”, tähti iloitsee kuvatekstissään. Braxton kuitenkin kommentoi pelkäävänsä edelleen koronavirusta vielä sen verran, että päättää toistaiseksi jäädä edelleen kotiin.