Louise Thompson tyttömäisissä bikineissä – upea näky ranta-asussaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitykaunotar Louise Thompson tuli aikoinaan tunnetuksi Made In Chelsea -ohjelmasta. Sen jälkeen 30-vuotias tähti on rakentanut uraansa sosiaalisessa mediassa ja toiminut aktiivisen ja terveellisen elämän sanansaattajana.

Nyt Louise Thompson nähdään upeissa bikinikuvissa, jotka nainen julkaisi omalla Instagram-kanavallaan. Terveelliset elämäntavat näyttävät tuottaneen hyviä tuloksia, koska kaunotar poseeraa hyvin onnellisen ja hyvinvoivan näköisenä kukallisissa bikineissään.

Louise Thompson on upea näky tyttömäisessä uima-asussaan, johon kuuluu myös näyttävät irralliset puhvihihat. Bikinikuvien lisäksi nainen nähdään usein sporttisissa asuissa. Treenaamisesta kiinnostunut kaunotar on myös lanseerannut oman urheiluvaatemerkin, joka kantaa nimeä Pocket Sport.