Robottisika vakoili komodonvaraaneja – sitten sille kävi huonosti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Komodonvaraanit ovat jopa kolmimetrisiksi kasvavia matelijoita, jotka voivat olla vaaraksi ihmisillekin. Ei siis ihme, että niiden englanninkielinen nimi komodo dragon viittaa lohikäärmeeseen.

Komodonvaraanien hurjaan elämään päästään tutustumaan tuoreella Youtube-videolla. Siinä matelijoiden elämää on päästy tarkkailemaan lähietäisyydeltä villisiaksi naamioidun robotin avulla. Robotti onnistui ikuistamaan tilanteen, jossa kaiksi koirasta tappeli naaraasta.

Välikohtauksen jälkeen varaanien huomio kiinnittyi robottisikaan. Edelleen testosteronipäissään ollut matelija hyökkäsi robotin kimppuun ja repi sen kappaleiksi. Kamerarobotin menetys oli kuitenkin luontodokumentin tekijöille lopulta onni, sillä hyökkäyksen ansiosta he saivat ainutlaatuista materiaalia komodonvaraanin myrkyllisestä kidasta.